Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Se tem de proprii suporteri. Steaua nu le dă bilete fanilor la meciul cu Twente

Se tem de proprii suporteri. Steaua nu le dă bilete fanilor la meciul cu Twente

Se tem de proprii suporteri. Steaua nu le dă bilete fanilor la meciul cu Twente
Sursa foto: valeriu argaseala
28 Sep 2009   •   17:22

Suporterii Stelei nu vor primi nici un bilet de la conducerea clubului pentru jocul din Olanda. Preşedintele clubului, Valeriu Argăseală, îi îndeamnă pe fani să îşi facă rost singuri de bilete, dacă vor să vadă meciul de Europa League pe viu, şi să meargă pe cont propriu în Olanda.
Conflictul dintre fanii "roş-albaştri" şi conducerea clubului i-a făcut pe aceştia din urmă să se teamă că suporterii ar putea încerca să intre pe teren sau să aibă un comportament violent pe stadionul din Enschede, din Olanda. Unii suporteri îşi doresc excluderea echipei din competiţiile europene, pentru a-l determina astfel pe patronul Gigi Becali să vândă clubul.
"Twente are rezultate, un joc bun şi un antrenor care a trecut şi pe la naţionala Angliei. Pentru că au fost aceste disensiuni între suporteri şi conducere, nu ne-am asumat riscul şi nu vom pune la dispoziţia lor niciun bilet pentru meciul cu Twente. Ar putea veni, însă nu mai intră în responsabilitatea clubului faptele lor", a declarat Argăseală la gsptv.
Meciul Twente - Steaua contează pentru etapa a II-a a fazei grupelor Europa League. În prima etapă, Steaua a remizat, scor 0-0, în Ghencea, cu Sheriff Tiraspol. Twente, în schimb, s-a impus chiar la Istanbul, în faţa lui Fenerbahce, cu 2-1.
Antena3.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close