Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Şeful galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, condamnat la 7 ani de închisoare

Şeful galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, condamnat la 7 ani de închisoare

Şeful galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, condamnat la 7 ani de închisoare
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Iul 2013   •   10:02
Liderul galeriei steliste Gheorghe Mustaţă a fost condamnat, de CAB la 7 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul în care a fost judecat alături de 41 de persoane pentru iniţiere sau constituire a unui grup infracţional, violenţă şi şantaj, instanţa majorând pedepsele unora din inculpaţi, conform Mediafax.
 
Decizia, luată vineri de Curtea de Apel Bucureşti (CAB), nu este definitivă, ci poate fi contestată la instanţa supremă.
 
CAB a admis apelul procurorilor DIICOT, a desfiinţat în parte sentinţa apelată şi, rejudecând, a majorat pedepsele mai multor inculpaţi din dosarul Sportivilor, dar a şi admis apelurile formulate de unii dintre ei.
 
Astfel, Gheorghe Mustaţă, condamnat, în mai 2011, de Tribunalul Bucureşti, la trei ani de închisoare, a primit vineri o pedeapsă de şapte ani şi şase luni, pentru complicitatela tentativa la omor calificat din 6 ianuarie 2004 asupra lui Zamfir Giuseppe Stelian, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, complicitate la şantaj şi infracţiunii de constituirea unui grup infracţional organizat.
 

×
Subiecte în articol: steaua condamnare inchisoare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close