Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Serea şi Vidan, reţinuţi de la delegări pentru prestaţia din CFR Cluj - FC Vaslui. Augustus Constantin revine

Serea şi Vidan, reţinuţi de la delegări pentru prestaţia din CFR Cluj - FC Vaslui. Augustus Constantin revine

Serea şi Vidan, reţinuţi de la delegări pentru prestaţia din CFR Cluj - FC Vaslui. Augustus Constantin revine
Sursa foto: ionica serea
30 Apr 2009   •   12:17

Oficialii CCA nu sunt de aceeaşi părere cu conducătorii clubului CFR Cluj, şi nu au apreciat deloc prestaţia centralului Ionică Serea şi a asistentului Adrian Vidan în meciul de miercuri din semifinalele Cupei. Ioan Igna, preşedinte interimar al CCA, a considerat că Serea şi Vidan au greşit flagrant, favorizând echipa feroviară, motiv pentru care vor fi reţinuţi de la delegări.
Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a criticat dur prestaţia brigăzii de arbitri de la meciul de miercuri din semifinalele Cupei României, declarând că echipa sa a părăsit competiţia şi a ratat calificarea în finală după ce Serea "a veni cu o temă de la Mircea Sandu". Porumboiu s-a plâns de o poziţie de ofsaid la faza golului lui Diego Ruiz din minutul 10, în urma căruia CFR a deschis scorul, semnalând şi neacordarea a două lovitură de pedeapsă pentru echipa moldoveană.
Augustus Constantin revine la delegări
Arbitrul Augustus Constantin a fost delegat din nou la o partidă de Liga I, urmând să fluiere meciul dintre Universitatea Craiova şi Gaz Metan Mediaş. Constantin nu a mai arbitrat nici un meci de când a izbucnit scandalul care i-a avut în centru pe tatăl său, fostul preşedinte al CCA Gheorghe Constantin şi pe patronul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, informează Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CCA CFR Cluj Adrian Porumboiu FC Vaslui
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close