Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sorin Cârţu îşi execută fosta echipă. Craiova ?Pandurii Tg. Jiu 1-4 (VIDEO)

Sorin Cârţu îşi execută fosta echipă. Craiova ?Pandurii Tg. Jiu 1-4 (VIDEO)

Sorin Cârţu îşi execută fosta echipă. Craiova ?Pandurii Tg. Jiu 1-4 (VIDEO)
12 Noi 2008   •   22:39

Ultimul meci al zilei din optimile Cupei României Craiova-Pandurii Tg.Jiu s-a disputat la Piteşti. Craiova venea după ce a eliminat în "şaisprezecimi" divizionara secundă CSM Ploieşti cu scorul de 3-1, în timp ce Pandurii au trecut de FCM Bacău cu scorul de 1-0. Cele două echipe s-au întâlnit în acest sezon în etapa a 11-a a Ligii I, învingători ieşind craiovenii, scor 2-0.
De ziua sa, Sorin Cârţu, tehnicianul gorjenilor, spera la o calificare drept cadou: bucuria vine în minutul 26, când Ilie Iordache primeşte la marginea careului şi îl învinge pe Bornescu cu o minge trimisă uşor din gleznă, o execuţie de mare fineţe care deschide scorul. U. Craiova 0-1 Pandurii Tg. Jiu

Acesta avea să fie şi scorul la pauză. După cele 15 minute de odihnă, echipa lui Cârţu începe în forţă şi reuşeşte să înscrie din nou prin Piţurcă junior la o greşeală a lui Bornescu care respinge în faţă un şut, iar jucătorul gorjean pe fază bagă mingea în plasă. Iordache şutase de la marginea careului, Piţurcă împinge mingea în plasă din 6 metri. 0-2

Câteva minute mai târziu Florin Costea reia din 6 metri în plasă o centrare venită din lovitură de colţ. 1-2.

Elevii lui Sorin Cârţu continuă jocul bun din repriza a doua, iar Valentin Simion reuşeşte din nou să îl păcălească pe Bornescu pentru a duce scorul la 1-3.

La ultima fază de joc vine şi ultimul gol al partidei, Pandurii înscriu al patrulea gol, iar Cârţu obţine o victorie în faţa fostei sale echipe.
Contraatac rapid al Pandurilor, mingea ajunge la Raskovici, care îl execută din 10 metri pe Bornescu. 1-4

Târgu Jiu merge mai departe în sferturi în defavoarea Craiovei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Romaniei Pandurii Targu Jiu
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close