Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sorin Ghionea a semnat cu Poli Timişoara

Sorin Ghionea a semnat cu Poli Timişoara

Sorin Ghionea a semnat cu Poli Timişoara
09 Feb 2011   •   18:03

Poli Timişoara a dat lovitura: l-a transferat pe Sorin Ghionea. Fostul căpitan al Stelei a semnat cu echipa antrenată de Dusan Uhrin din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu formaţia rusă FC Rostov.

Mă bucur că am semnat cu Politehnica Timişoara şi că lucrurile s-au rezolvat aşa de repede. Sper să îndeplinim împreună obiectivele clubului: cucerirea titlului şi participarea în Champions League. Deşi am evoluat doar ca adversar pe stadionul «Dan Păltinişanu»", am apreciat mereu publicul timişorean. Suporterii lui Poli au fost mereu alături de echipă şi, în momentele grele, constituie un public pătimaş şi devotat”, a declarat Ghionea pentru site-ul oficial al grupării din Banat.

Sorin Ghionea s-a născut pe 11 mai 1979, la Galaţi. De-a lungul carierei sale a evoluat pentru Dunărea Galaţi, Oţelul, Steaua şi FC Rostov, iar în echipa naţională a adunat 13 selecţii şi un gol. Alături de roş-albaştrii a cucerit două titluri de campion al României, o Supercupă a României şi a evoluat în trei sezoane consecutive în Liga Campionilor. De asemenea, palmaresul său mai cuprinde o semifinală de Cupa UEFA în 2006.

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close