Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Speranţe risipite pentru Vaslui. TAS a dat dreptate lui Dinamo în cazul Julio Cesar

Speranţe risipite pentru Vaslui. TAS a dat dreptate lui Dinamo în cazul Julio Cesar

Speranţe risipite pentru Vaslui. TAS a dat dreptate lui Dinamo în cazul Julio Cesar
Sursa foto: julio cesar
01 Mai 2009   •   14:17

Adrian Porumboiu spera că echipa sa, FC Vaslui, va primi la masa verde trei puncte pentru partida cu Dinamo din turul acestei ediţii de campionat. Moldovenii, care au pierdut pe teren partida cu scorul de 1-2, au contestat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne dreptul lui Dinamo de a-l folosi pe Julio Cesar, dar instanţa le-a dat dreptate "câinilor" şi punctele rămân la Dinamo. Mai mult, FC Vaslui trebuie să le plătească daune morale dinamoviştilor.
Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne l-a dezamăgit pe Adrian Porumboiu. Clubul FC Vaslui va fi obligat să plătească grupării din Ştefan cel Mare 3.000 de franci elveţieni ca daune morale şi să suporte şi cheltuielile de judecată. Porumboiu îşi punea toate speranţele la obţinerea unui loc de Cupa UEFA în decizia TAS, după ce solicitase instanţei să îi acorde la masa verde cele trei puncte din meciul tur cu Dinamo, spunând că liderul l-a folosit neregulamentar pe fundaşul brazilian Julio Cesar, informează Mediafax.
Comisia de Disciplină a FRF a anulat pe 10 septembrie, cartonaşul roşu acordat dinamovistului Julio Cesar la meciul cu Universitatea Craiova. Brazilianul a jucat astfel în meciul cu FC Vaslui, câştigat de "câini" cu de 2-1, iar Adrian Porumboiu a contestat dreptul de joc al fundaşului la Comisia FRF, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Vaslui tas FC Dinamo Adrian Porumboiu
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close