Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Spiritul ofensiv a învins "autobaza" în FC Argeş - Pandurii 2-1

Spiritul ofensiv a învins "autobaza" în FC Argeş - Pandurii 2-1

Spiritul ofensiv a învins "autobaza" în FC Argeş - Pandurii 2-1
Sursa foto: adrian dulcea
04 Apr 2009   •   21:37

FC Argeş îşi propunea victoria în partida din Trivale cu echipa lui Sorin Cârţu şi aducea destule argumente. Tânărul de 22 de ani, Cristi Tănase, noua vedetă de la echipa naţională a României, venea după două evoluţii foarte bune pentru "tricolori" şi primitea mult. Vedeta meciului s-a dovedit, însă, Adrian Dulcea, care a salvat Piteştiul de la o înfrângere neaşteptată.
Strategia lui Sorin Cârţu de a bloca jocul gazdelor a dat roade în prima repriză a meciului, iar singurele faze periculoase din debutul meciului au venit în urma unor faze fixe. Portarii Boşneag şi Mingote şi-au făcut, însă, datoria şi tabela nu s-a schimbat decât în minutul 20, atunci când goalkeeperul piteştean a respins o minge până la atacantul sârb Raskovici, care a deschis scorul pentru Pandurii. Meciul a devenit ceva mai spectaculos din acel moment, Tameş şi Tănase punându-i probleme lui Mingote. Din fericire pentru tehnicianul Ionuţ Badea, Dulcea a readus egalitatea pe tabelă foarte repede, după o centrare foarte bună a veteranului Iulian Tameş, din lovitură liberă. Pauza a venit ca o binecuvântare pentru gorjeni, deoarece ultimele 15 minute ale primei părţi au adus mai multe ocazii importante la poarta lui Mingote.
Goalkeeperul a fost în centrul atenţiei şi după pauză, reuşind să salveze într-o situaţie grea, când Kamara scăpase singur spre poartă, cu preţul unei lovituri puternice încasate, însă. Tabela nu avea să mai arate, însă, acelaşi scor, Dulcea marcând al doilea său gol în minutul 58, cu un şut la colţul lung. Rolurile s-au schimbat în acel moment, Pandurii preluând iniţiativa în teren în timp ce Ionuţ Badea a cerut retragerea. Meciul a devenit unul plicticos, fără faze reale de poartă şi cu multe întreruperi, iar meciul s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru Tănase şi compania. Europa este, însă, la mare distanţă, argeşenii fiind la cinci punte distanţă de locul 6, ocupat în acest moment de Steaua.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Arges Pandurii Targu Jiu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close