Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a anulat abonamentele la peluze. Suporterii îşi pot recupera banii de la stadion

Steaua a anulat abonamentele la peluze. Suporterii îşi pot recupera banii de la stadion

Steaua a anulat abonamentele la peluze. Suporterii îşi pot recupera banii de la stadion
09 Oct 2009   •   20:33


Gigi Becali a anunţat vineri că toate abonamentele emise pentru sezonul 2009/2010 al Ligii I la peluzele stadionului din Ghencea au fost anulate şi i-a invitat pe suporteri să vină să îşi recupereze banii.

"Biletele şi abonamentele de la peluze sunt nule. Să vină să-şi ia banii începând de mâine. Timp de o lună de zile i-am filmat, avem pozele lor, datele lor de pe actele de identitate, i-am identificat şi sunt în baza de date. Cei de la tribuna I şi a II-a nu au niciun fel de probleme, pot veni în continuare cu abonamentele. Cei din peluze vor fi interzişi pentru că fac contramanifestaţii", a spus Becali, citează Mediafax.

Patronul Stelei a mai spus că va pune în vânzare abonamente la preţul de un leu, iar fanii îşi vor putea achiziţiona bilete pe baza datelor personale, după modelul Twente.

"De acum încolo, biletele se vor vinde la fel ca la Twente sau în Italia. Nu poţi veni la meci fără actul de identitate, abonamentele şi biletele vor fi nominale de acum încolo. Abonaţii de la tribunele I şi a II-a vor primi înapoi jumătate din bani, pentru că vom începe să vindem abonamente şi bilete pe un leu. Aşa nu o să mai încasăm 300.000 de euro pe abonamente, dar nici nu vom mai plăti 1,5 milioane de euro la firma de pază", a adăugat Becali.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close