Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a învins cu 3-1 pe FCM Tg. Mureş şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României

Steaua a învins cu 3-1 pe FCM Tg. Mureş şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României

Steaua a învins cu 3-1 pe FCM Tg. Mureş şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    28 Sep 2012   •   11:51

Mihai Costea a marcat o dublă, primele sale goluri din acest sezon, contribuind decisi la victoria obţinută de Steaua pe teren propriu în faţa lui FCM Tg. Mureş, scor 3-1, în ultimul meci din 16-imile de finală ale Cupei României.

Cu o echipă complet schimbată faţă de cea care a învins luni p Rapid în campionat, roş-albaştrii păreau să nu aibă emoţii împotriva divizionarei secunde, Costea deschizând scorul în minutul 13 din penalty, cu o scăriţă de efect.

Lucrurile s-au complicat neaşteptat pentru trupa lui Reghecampf după ce Florin Gardoş a fost eliminat în minutul 31, atunci când a primit cel de-al doilea cartonaş galben. Mai mult decât atât, oaspeţii au reuşit să egaleze cu cinci minute înainte de pauză, prin Dâlbea, care a profitat de ieşirea neinspirată a lui Stanca şi de lipsa marcajului din careul stelist.

Deşi în inferioritate numerică, Steaua a rezolvat problema calificării în primele cinci minute ale părţii a doua, Nikolic şi Costea punctând pentru victoria liderului din Liga I.

Formaţia din Ghencea a încheiat partida cu trei oameni mai puţin pe teren, Szukala şi Pârvulescu accidentându-se în ultimul sfert de oră, după ce antrenorul gazdelor efectuase deja toate schimbările.

×
Subiecte în articol: steaua Cupa Romaniei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close