Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a scăpat doar cu amendă pentru bulgării de zăpadă. Cristescu, suspendat patru luni

Steaua a scăpat doar cu amendă pentru bulgării de zăpadă. Cristescu, suspendat patru luni

Steaua a scăpat doar cu amendă pentru bulgării de zăpadă. Cristescu, suspendat patru luni
24 Feb 2010   •   16:56


Steaua a scăpat fără suspendarea terenului după incidentele create de suporteri la partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a 18-a a Ligii I, dar va trebui să plătească o amendă de 60.000 de lei.

Gheorghe Mulţescu, antrenorul oaspeţilor, care a acuzat la partida cu Steaua că a fost lovit cu bulgări de zăpadă şi a intrat pe teren a fost şi el suspendat pentru două jocuri şi amendat cu 2.300 de lei. Comisia de Disciplină a LFP a fost un pic mai drastică în cazul lui Eugen Baciu, care a primit 3 etape suspendare şi o amendă de 10.000 de lei pentru că a arătat semne obscene propriilor suporteri.

Conform comunicatului publicat de Comisia de Disciplină pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal în data de 24 februarie 2010, Silvian Cristescu a fost suspendat pentru partu luni şi a primit o amendă sportivă de 13.600 de lei. Cristescu, manager sportiv la Craiova, a fost eliminat la partida Dinamo - Universitatea pentru că a contestat deciziile arbitrului.

Cristescu şi Steaua pot face apel la deciziile CD în următoarele două zile. "Normal că o să fac apel! Nu mi se pare normală decizia, nu am înjurat pe nimeni, nu am făcut nimic. El greşeşte şi eu ce să fac? Să stau pe bancă şi să fac infarct? Am supărat pe cine nu trebuia, altfel nu îmi explic suspendarea", a declarat Silvian Cristescu la GSpTV.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close