Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a scăpat ieftin pentru incidentele după meciul cu Napoli: amendă de 30.000 de euro

Steaua a scăpat ieftin pentru incidentele după meciul cu Napoli: amendă de 30.000 de euro

Steaua a scăpat ieftin pentru incidentele după meciul cu Napoli: amendă de 30.000 de euro
07 Oct 2010   •   16:48

Clubul Steaua Bucureşti a fost amendat de către UEFA cu 30.000 de euro după incidentele provocate de suporteri la finalul meciului cu Napoli  din grupele Europa League, scăpând astfel de sancţiunea de a juca în următorul meci cu porţile închise sau de a-i fi suspendat terenul.

Forul european a considerat că suporterii roş-albaştrilor au fost provocaţi, motiv pentru care s-a luat această hotărâre.

"Cu câteva minute înainte de începerea meciului, susţinătorii stelişti de la Peluza Sud au fost implicaţi într-o serie de incidente cu suporterii formaţiei Napoli. Fanii de la Peluza Sud au sărit gardul despărţitor, încercând să arunce cu scaune spre suporterii italieni, care la rândul lor au aprins mai multe torţe şi au vrut să le arunce înspre stelişti. Stewarzii de la stadion au fost depăşiţi de evenimente, iar la începutul meciului au intervenit jandarmii. Forţele de ordine au fost sporite după incident, jandarmii organizând un cordon de protecţie în zona în care se aflau suporterii italieni. Pe parcursul meciului, suporterii români au adresat injurii echipei Napoli şi fanilor italieni, aceştia din urmă răspunzând la fe", aminteşte Mediafaxl.

Următoarele două jocuri pe teren propriu pentru Steaua sunt:
4 noiembrie    Steaua - Utrecht
1 decembrie    Steaua - Liverpool

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti UEFA europa league
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close