Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua acoperă încă un post. Portughezul Tininho, noul fundaş stânga din Ghencea

Steaua acoperă încă un post. Portughezul Tininho, noul fundaş stânga din Ghencea

Steaua acoperă încă un post. Portughezul Tininho, noul fundaş stânga din Ghencea
Sursa foto: Tininho
14 Iul 2009   •   11:23

Cristiano Bergodi se poate considera un antrenor norocos, după ce conducerea Stelei i-a adus încă un jucător exact pe postul cerut de antrenor. Tininho, fundaş stânga portughez de 28 de ani, vine de la retrogradata Belenenses şi îi oferă, cel puţin "la număr", siguranţa concurenţei pe încă un post tehnicianului italian.
Astfel, Tininho devine al treilea transfer stelist după atacantul bulgar Krum Bibişkov, şi mijlocaşul stânga polonez Rafal Grzelak. Rămâne, însă, întrebarea dacă aceşti jucători luaţi pe bani puţini vor aduce şi calitate în Ghencea.
Portughezul născut în Mozambic a fost, în 2008, la un pas să semneze cu Pandurii Târgu-Jiu, dar transferul a picat, şi jucătorul a ajuns la Belenenses, echipă cu care a şi retrogradat în primul sezon. Varianta Tininho a apărut atunci când steliştii au realizat că aducerea grecului Darlas de la Panathinaikos nu avea şanse de finalizare, din cauza salariului mare cerut de jucător. De altfel, potrivit prosport, venirea lui Tininho s-a făcut prin intermediul aceluiaşi impresar cu cea a lui Grzelak.
Miguel Angelo Karim Simoes Fazenda, acesta fiind numele complet al jucătorului, are 28 de ani şi a venit liber de contract în Ghencea, şi semnează un contract pe un an, cu drept de prelungire pe încă doi, informează oficial site-ul Stelei.
Tininho a evouluat în trecut la echipe din Portugalia şi Anglia, cele mai cunoscute fiind West Bromwich Albion, în 2007, şi Barnsley în 2008, echipă pentru care a disputat doar trei partide. WBA, echipă din liga a doua engleză, l-a transferat atunci pe fundaş pentru 300.000 de euro.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Bergodi
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close