Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua București, amendată de LPF din cauza suporterilor

Steaua București, amendată de LPF din cauza suporterilor

Steaua București, amendată de LPF din cauza suporterilor
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    12 Dec 2012   •   16:05

Steaua București a primit cea mai mare amendă emisă de Liga Profesionistă de Fotbal în ultima perioadă, ca urmare a acțiunilor suporterilor prezenți pe stadionul Ghencea la meciul cu Astra Giurgiu, încheiat cu scorul 2-0, informează Agerpres.

Comisia de Disciplină a dispus o amendă de 30.000 de lei pentru Steaua București, pentru bulgării de zăpadă aruncați de suporteri din tribune.

Fundașul Ionuț Puțanu de la Viitorul Constanța a primit, pentru eliminarea de la meciul cu Concordia (1-1), o suspendare de un joc și o amendă de 740 lei. La rândul său, Lucian Păun, preparatorul fizic de la Concordia a fost suspendat o lună și a primit o amendă de 640 lei.

Pentru eliminarea de la meciul cu Oțelul Galați (2-3), fotbalistul Wallace Alves (Rapid București) a primit o suspendare pe 2 jocuri și o amendă de 2.000 lei.

Marius Curtuiuș (Gloria Bistrița) a fost suspendat un joc și amendat cu 740 lei, după eliminarea din partida cu Univ. Cluj (0-0).

Mijlocașul Paolo Pestana ''Paulinho'' (U Cluj) a primit o suspendare pentru 4 jocuri și o penalitate de 3.000 lei, iar atacantul Cleiton de Melo (U Cluj) a fost suspendat 2 jocuri și amendat cu 2.000 lei.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close