Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua câştigă primul meci cu Edi Iordănescu pe bancă şi merge în optimile Cupei României

Steaua câştigă primul meci cu Edi Iordănescu pe bancă şi merge în optimile Cupei României

Steaua câştigă primul meci cu Edi Iordănescu pe bancă şi merge în optimile Cupei României
23 Sep 2010   •   22:44

Steaua Bucureşti, FC Braşov şi Astra Ploieşti au completat tabloul optimilor de finală ale Cupei României, după încheierea partidelor de joc.

Steaua, cu Edi Iordănescu pe banca tehnică, a trecut la limită de Gaz Metan CFR Craiova, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Bănel Nicoliţă. Acesta a punctat în minutul 63 cu o lovitură de cap după o recentrare a lui Surdu în faţa porţii.

Cu acelaşi scor s-a impus şi FC Braşov în meciul cu Chimia Brazi, unicul gol al partidei fiind înscris de ivorianul Lamine Diarrassouba (4), aflat la prima sa reuşită pentru formaţia de sub Tâmpa, la care a venit în această vară, de la Poli Iaşi.

Duelul formaţiilor din Liga I, Astra - Oţelul Galaţi, a fost tranşat de ploieşteni cu scorul de 2-1. Lukacs a fost în mare formă şi şi-a trecut în cont o dublă. El a deschis scorul în minutul 7, după o neînţelegere între Perendija şi Grahovac, marcând apoi pentru 2-0 în minutul 69, cu capul, din centrarea lui Popara. Scorul final a fost stabilit în minutele de prelungire de Giurgiu.


Echipe calificate în optimile cupei României:
- Voinţa Sibiu, Universitatea Cluj, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid, Alro Slatina, Unirea Urziceni, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş, Gloria Bistriţa, FC Timişoara, Pandurii Târgu Jiu, Dinamo Bucureşti, Steaua Bucureşti, FC Braşov, Astra Ploieşti.

Fazele următoare ale Cupei României se vor disputa după următorul program:

*      optimile de finală - 27 octombrie 2010;
*      sferturile de finală - 10 noiembrie 2010;
*      semifinalele - 23 martie 2011 (turul) şi 20 aprilie 2011 (returul);
*      finala - 25 mai 2011.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close