Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua, doar cu Rapid fără spectatori. Comisia de Disciplină şi-a schimbat decizia

Steaua, doar cu Rapid fără spectatori. Comisia de Disciplină şi-a schimbat decizia

Steaua, doar cu Rapid fără spectatori. Comisia de Disciplină şi-a schimbat decizia
Sursa foto: stadion steaua
14 Oct 2009   •   16:55

Comisia de Disciplină a LPF a redus pedeapsa de două meciuri fără spectatori pe care o dictase la început la adresa Stelei. Astfel, decizia de miercuri a Comisiei va obliga echipa bucureşteană să joace cu tribunele goale doar meciul cu Rapid, cel cu Unirea Alba-Iulia urmând să se dispute cu spectatori. În principriu, o reuşită pentru Steaua. De fapt, o nouă ocazie pentru suporteri să îl conteste pe Gigi Becali.
Steaua a primit o suspendare de două etape a terenului propriu după ce observatorul partidei Steaua -Gloria Bistriţa, contând pentru etapa a IX-a a Ligii I, a notat că suporterii "roş-albaştri" au scandat şi afişat mesaje care nu pot fi reproduse, la adresa patronului. Pe lângă suspendare, Steaua mai primise şi o amendă de 40.000 de lei.
Iniţial, conducerea Stealei anunţase că nu va face recurs la decizia LPF, deoarece considera că pedeapsa primită era cea minimă. În culise se vorbea, însă, că patronul Stelei agrea suspendarea terenului, deoarece aceasta îl scutea de scandările tribunei. În cele din urmă, însă, Steaua a făcut recurs şi a obţinut înjumătăţirea pedepsei, conform Mediafax.
Comisia de Disciplină a fost solicitată, miercuri, şi de cludul Dinamo. Oficialii grupării din Ştefan cel Mare au depus o cerere de revizuire a deciziei de suspendare pentru o etapă a terenului propriu în urma incidentelor de la Dinamo - Pandurii.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Ghencea suspendare LPF
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close