Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua - Ekranas 3-0: Roş-albaştrii s-au calificat în grupele Europa League

Steaua - Ekranas 3-0: Roş-albaştrii s-au calificat în grupele Europa League

Steaua - Ekranas 3-0: Roş-albaştrii s-au calificat în grupele Europa League
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    30 Aug 2012   •   22:37

Steaua a îndeplinit o simplă formalitate şi s-a calificat în grupele Europa League, după ce a câştigat cu 3-0 pe teren propriu în returul cu lituanienii de la Ekranas din playoff-ul competiţiei.

În prima manşă, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecamp reuşise să se impună cu 2-0.

Doar 20 de minute au rezistat oaspeţii pe stadionul din Ghencea, brazilianul Adi Rocha deschizând scorul cu o execuţie simplă din apropiere, la o fază în care steliştii ar fi putut primi un penalty, în urma unui henţ comis în careu de unul dintre apărătorii lituanieni.

În condiţiile în care jocul a curs într-o singură direcţie, spre poarta lui Ekranas, golul doi a venit firesc, în minutul 31, autorul acestuia fiind Andrei Dumitraş, care a bifat prima sa reuşită în Europa cu un şut din unghi.

Cu un avantaj liniştitor după prima repriză, Steaua nu a mai forţat după pauză, însă chiar şi aşa ocaziile nu au lipsit. La una dintre ele, în minutul 87, Rocha a făcut dubla şi a închis tabela, la capătul unei acţiuni personale.

Roş-albaştrii, care ajung pentru al nouălea an consecutiv în grupele unei competiţii europene după tururi preliminare, performanţă unică pe continent, îşi vor afla adversarii din grupă vineri, atunci când este programată tragerea la sorţi.

×
Subiecte în articol: steaua playoff Europa League
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close