Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua ? FC Vaslui 1-1. Gigi: Adio, titlu! Nu putem câştiga cu Semedo şi Kapetanos (VIDEO)

Steaua ? FC Vaslui 1-1. Gigi: Adio, titlu! Nu putem câştiga cu Semedo şi Kapetanos (VIDEO)

Steaua ? FC Vaslui 1-1. Gigi: Adio, titlu! Nu putem câştiga cu Semedo şi Kapetanos (VIDEO)
Sursa foto: Steaua - FC Vaslui
27 Feb 2009   •   23:07

Contestat de fani încă de la începutul partidei cu FC Vaslui, Gigi Becali nu a avut parte de bucurii nici din partea echipei Steaua. Elevii lui Marius Lăcătuş au remizat în primul meci oficial din 2009 şi totodată primul meci fără Mirel Rădoi, scor 1-1.
FC Vaslui rămâne astfel neînvinsă în meciurile oficiale cu Viorel Moldovan pe banca tehnică (patru victorii şi trei remize), iar un rol important în meciul de vineri l-a jucat şi Wesley, care a deschis scorul în Ghencea, în minutul 8, după o pasă trimisă în spate de Milisavijevic, de pe partea stângă.

În minutul 28, Bogdan Stancu a restabilit egalitatea cu un voleu acrobatic din careul de 16 metri, după o centrare impecabilă trimisă de Ogăraru din partea dreaptă. Steaua rămâne în urma acestui rezultat cu o singură victorie în ultimele 10 partide disputate în campionat şi se află acum la 5 puncte de liderul Dinamo, care are un joc mai puţin disputat.

La finalul partidei, patronul Gigi Becali a declarat că Steaua nu va mai cuceri titlul în acest an, pentru că nu poate recupera o eventuală diferenţă de 8 puncte faţă de Dinamo cu jucători precum Semedo şi Kapetanos. ?Steaua nu are încă un om de gol. Am avut şi ghinion că nu am marcat?, a mai spus Becali. Latifundiarul consideră că arbitrul Haţegan a dezavantajat Steaua în meciul cu Vaslui. ?Haţegan nu a influenţat scorul final, dar a arbitrat împotriva Stelei. Ne-a dezavantajat. Le e frică la arbitri de Porumboiu, că ţipă, că face gălăgie. Sunt arbitri fără valoare, care vor să îi facă pe plac?, a declarat Becali.
Acesta a vorbit şi despre conflictul cu spectatorii din Ghencea, care în primul minut al partidei, la Peluza Nord, au afişat un banner pe care scria ?Piei din Ghencea, Satană?. ?Ei conturi cu mine nu au de reglat. Au cu familia lor, cu nevestele lor. Ei dacă sunt vagabonzi, pot să înjure toată viaţa lor. Pe mine nu mă deranjează. Ce să le fac? Acum or să mai fie 20-30 de fani care nu mai intră la meci, pentru că sunt filmaţi şi aplicăm regulamentul: dacă înjură, nu le permitem accesul pe stadion?, a încheiat Gigi Becali.
Au evoluat echipele:
Steaua
Zapata - Ogăraru, E. Baciu, Ghionea, Golanski - Ov. Petre - Nicoliţă (Tiago Gomes 87), Stancu, Toja, D. Moreno (Semedo 70) - Kapetanos (Liţu 81). Antrenor: Marius Lăcătuş.
FC Vaslui
Kuciak - Buhuş, Farkaş, Cânu, Hugo Luz - Genchev, Pavlovic - Ad. Gheorghiu (Ljubinkovic 67), Wesley (Zubar 90), Milisavijevic - Burdujan (Temwanjera 46). Antrenor: Viorel Moldovan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti FC Vaslui
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close