Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua - Hajduk Split 1-0. Pedriel înscrie golul victoriei în amicalul din Antalya (VIDEO)

Steaua - Hajduk Split 1-0. Pedriel înscrie golul victoriei în amicalul din Antalya (VIDEO)

Steaua - Hajduk Split 1-0. Pedriel înscrie golul victoriei în amicalul din Antalya (VIDEO)
06 Feb 2009   •   18:03

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, vineri, echipa clasată pe locul doi în prima ligă croată, Hajduk Split, scor 1-0, într-un joc amical disputat în cantonamentul din Antalya, Turcia. Golul Stelei şi singurul al partidei a fost marcat de Pedriel, în minutul 80, care a înscris cu o lovitură de cap din centrul careului, după o centrare venită de pe partea dreaptă de la Petre Marin.
Steaua a început partida în următoarea formulă: Zapata - Golanski, Baciu, Goian, Petre Marin - Ovidiu Petre - Nicoliţă, Dayro Moreno, Toja, Semedo - Kapetanos. În repriza secundă, antrenorul Marius Lăcătuş i-a mai introdus pe Cernea, Lovin, Szekely, Tiago, Tudose, Rada, Ochiroşii, Pedriel, Liţu şi Filip.
Lotul Stelei se află în cantonament în Antalya (Turcia), acesta fiind cel de-al doilea stagiu de pregătire după cel care a fost susţinut la Oliva Nova (Spania). Până pe 14 februarie, Steaua mai are de jucat cu Aalborg BK (ora 17:00, 8 februarie), FK Moscova (ora 17:00, 12 februarie) şi FK Rudar Pljevlja din Muntenegru (ora 15:00, 14 februarie).

Foto: Stelisti.ro
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close