Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua învinge cu emoţii pe Voinţa Sibiu şi urcă pe locul 4

Steaua învinge cu emoţii pe Voinţa Sibiu şi urcă pe locul 4

Steaua învinge cu emoţii pe Voinţa Sibiu şi urcă pe locul 4
de M.T.    |    19 Dec 2011   •   22:42

Bulgarul Valentin Iliev a marcat golul prin care Steaua a învins cu 1-0 pe Voinţa Sibiu, într-un meci din etapa a 18-a din Liga I care a avut loc pe Naţional Arena.

Fără Brandan la mijlocul terenului şi fără Rusescu în ofensivă, Steaua a găsit greu drumul spre poarta sibienilor în prima jumătate de oră a meciului, oaspeţii având prima şansă de a marca în minutul 15, când Dâlbea a tras puţin pe lângă dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri.

Elevii lui Ilie Stan au controlat însă finalul primei reprize, mai întâi Tănase, apoi Mihai Costea fiind blocaţi în situaţii favorabile, înainte ca bulgarul Iliev să marcheze cu o lovitură de cap în minutul 37, în urma unui corner executat foarte bine de Bourceanu.

Voinţa putea da lovitura cu un minut înainte de pauză, când Popa a tras din întoarcere în transversala lui Tătăruşanu, în timp ce Mihai Costea a avut ocazia de a dubla avantajul echipei sale, dar a ratat de două ori la aceeaşi fază.

La începutul părţii a doua, tehnicianul roş-albaştrilor l-a înlocuit pe Bicflavi cu Florin Costea, o mutare care a părut iniţial inspirată, pentru că fostul jucător al Craiovei a centrat perfect dintr-o lovitură liberă pentru Martinovic, însă reluarea cu capul a sârbului a trecut peste.

Odată cu trecerea timpului însă, lipsa unui om la mijlocul terenului pentru Steaua s-a făcut simţită, iar Voinţa a trecut la conducerea jocului, declanşând un adevărat bombardament la poarta lui Tătăruşanu, prin Dâlbea şi Popa, însă goalkeeperul stelist a avut de fiecare dată răspuns. Atunci când a fost în cele din urmă depăşit, în minutul 71, la mingea trimisă de Lukanovic, care a profitat de alunecarea lui Martinovic, mingea a trecut puţin pe lângă.

Pe final, iureşul ardelenilor s-a mai liniştit, iar gazdele au reuşit să-şi securizeze victoria în urma căreia urcă pe locul 4 în campionat, cel puţin până marţi, când se joacă FC Vaslui - Rapid, ultimul meci al anului.

Steaua: Tătăruşanu - Emeghara (V. Lupu 75), Martinovic, Iliev, Latovlevic - Tatu, Bicfalvi (Fl. Costea 46), Bourceanu, Tănase - Mihai Costea (Năstăsie 89), Nikolic

Voinţa: Miron - Sg. Bar, Grigore, Apostol - Tătar, Dâlbea, Beza (Bunea 82), Nicola (Burlacu 62) - Maghici, Lukanovic (Neguţ 75), Popa.


×
Subiecte în articol: steaua Vointa Sibiu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close