Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua-Pandurii. 1-0. Victorie de debut pentru Stoichiţă, după un meci dezorganizat

Steaua-Pandurii. 1-0. Victorie de debut pentru Stoichiţă, după un meci dezorganizat

Steaua-Pandurii. 1-0. Victorie de debut pentru Stoichiţă, după un meci dezorganizat
Sursa foto: mihai stoichita
20 Sep 2009   •   17:59

Steaua a pus punct unei săptămâni desoebit de agitate prin meciul cu Pandurii. În plin război dintre conducerea clubului din Ghencea şi suporteri , aceştia din urmă nu au ezitat să protesteze la adresa lui Gigi Becali nici în ziua meciului. Egalul din Liga Campionilor, cu Sheriff Tiraspol, dar mai ales demiterea lui Cristiano Bergodi şi numirea lui Mihai Stoichiţă au pus pe jar fanii.

Cu noul antrenor pe banca tehnică, Steaua avea de înfruntat, în etapa a şaptea, echipa de pe locul patru din clasament, acasă, în Ghencea, în faţa unui stadion... gol. Înainte de începerea meciului, circa 200 de suporteri s-au adunat însă în faţa stadionului, pentru a protesta contra lui Gigi Becali .

Suporterii scandau numele lui Cristiano Bergodi şi a fostului selecţioner Gheorghe Hagi, şi au afişat un banner pe gardul stadionului pe care scria: "Vinde Steaua!", dar mai strigau şi "Steaua suntem noi", "La puşcărie, Becali, la puşcărie" sau "Ale, ale, acum fă-ţi bagajele, că te aşteaptă oile".

Steaua pune stăpânire pe joc deja din primul sfert de oră, dar îi lipseşte mintea limpede la finalizare, deja după prima jumătate a primei reprize, echipa lui Stoichiţă neînregistrând nici o ocazie importantă. Mai mult, steliştilor le lipseşte concentrarea dacă se are în vedere că nu reuşesc mai mult de 3-4 pase consecutive. Prima repriză, Steaua a jucat prost, haotic, fără a avea clarviziunea jocului.
Timp de minute bune, de altfel, nu se întâmplă nimic în apropierea niciunui careu.
În minutul 34, vine singura ocazie mai mare a Stelei, cu Kapetanos, care scapă singur cu Mingote, dar grecul nu reuşeşte să îl învingă pe goalkeeperul Pandurilor în duelul 1 contra 1!

Deşi în a doua repriză, steliştii par că ies mai hotărâţi de la cabine, minunea nu avea să ţină mult, şi dezorganizarea pune din nou stăpânire pe teren.
O scânteie o aduce Kapetanos când se jucase o oră din meci. Szekely a centrat în careu şi Kapetanos, ca de obicei, a dat gol cu capul, dintr-o fază care nu anunţa nimic periculos. Gorjenii sunt forţaţi să iasă la joc, dar nu aduc nici o schimbare.
În min 78, Toja vede al doilea cartonaş galben pentru un fault la mijlocul terenului şi este eliminat. Steaua rămâne cu un om mai puţin.
Spre finalul meciului, devine evident că Steaua ţine de scor. Evident că Stoichiţă nu a avut timp să implementeze jocul spectaculos pe care îl promitea.
Mai erau aproape zece minute de joc şi ambele echipe păreau resemnate: nimeni nu mai dorea să atace. În final, Steaua obţine prima victorie acasă a sezonului, dar neimpresionant.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Mihai Stoichita
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close