Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua rămâne fără fundaşi: Rădoi, împins spre Inter. Rada, ca şi transferat la Vaslui

Steaua rămâne fără fundaşi: Rădoi, împins spre Inter. Rada, ca şi transferat la Vaslui

Steaua rămâne fără fundaşi: Rădoi, împins spre Inter. Rada, ca şi transferat la Vaslui
14 Dec 2008   •   12:06

Sărbătorile de iarnă ar putea să-i aducă cel mai frumos cadou lui Mirel Rădoi. Visul căpitanului stelist de a fi coleg cu Cristi Chivu la Inter s-ar putea împlini. Gruparea italiană nu a renunţat la gândul de a-l lua pe oltean, iar criza financiară l-ar putea determina până la urmă pe finanţatorul roş-albaştrilor să micşoreze preţul de transfer al internaţionalului român.
Totuşi, afacerea este departe de a fi realizată. Steaua vrea în schimbul vedetei sale opt milioane de euro, în timp ce campioana Italiei nu este dispusă să ofere mai mult de cinci. Cheia în cazul acestui transfer este la Ioan Becali, care este prieten bun atât cu patronul milanezilor, Massimo Moratti, cât şi cu antrenorul Jose Mourinho. Mai mult, impresarul ar putea renunţa la comision în cazul acestui transfer.
Dacă Goian este dorit şi el de Betis Sevilla, Steaua ar mai putea rămâne fără un fundaş. Stelistul Ionuţ Rada va evolua din retur sub comanda lui Viorel Moldovan, după ce a fost convins de finanţatorul Adrian Porumboiu să părăsească Ghencea şi să îmbrace tricoul celor de la FC Vaslui. "Ionuţ şi-a dat deja acordul să vină la Vaslui, acum să vedem dacă va fi vorba doar de un schimb de jucători sau de o sumă de bani", a declarat Porumboiu pentru cotidianul Gazeta Sporturilor. Rada urmează să primească la FC Vaslui un salariu de 120 de mii de euro pe sezon şi poate face parte dintr-un schimb de jucători N'Doye - Rada şi Semedo.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi Steaua Bucuresti
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close