Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua ? S. Bratislava 1-1. Becali nemulţumit de rezultat în primul meci din Antalya (VIDEO)

Steaua ? S. Bratislava 1-1. Becali nemulţumit de rezultat în primul meci din Antalya (VIDEO)

Steaua ? S. Bratislava 1-1. Becali nemulţumit de rezultat în primul meci din Antalya (VIDEO)
03 Feb 2009   •   20:41

Steaua Bucureşti a remizat, scor 1-1, cu Slovan Bratislava, în primul meci al celui de-al doilea stagiu de pregătire al iernii, din Antalya. Golul Stelei a fost marcat de Ogăraru (30-penalty), în timp ce Slovan Bratislava a egalat în minutul 86, după un şut din interiorul careului, mingea trecând pe sub portarul Zapata.
La meci a asistat şi finanţatorul Stelei, Gigi Becali, care a declarat că nu este normal ca o echipă de talia şi cu pretenţiile grupării din Ghencea să fie egalată pe final de meci, chiar dacă acest lucru s-a întâmplat într-o partidă amicală. ?Mi-a plăcut jocul, am avut 3-4 ocazii de a marca, dar îmi pare rău că am fost egalaţi pe final, pentru că atunci când ai valoare şi eşti echipă mare trebuie să câştigi toate meciurile?, a spus Gigi Becali la GSp TV.
Lotul Stelei se află în cantonament în Antalya (Turcia), acesta fiind cel de-al doilea stagiu de pregătire după cel care a fost susţinut la Oliva Nova (Spania). Până la data de 14 februarie, Steaua va mai juca cu Hajduj Split (Croaţia, 6 februarie, ora 16:00), Aalborg BK (Danemarca, 8 februarie, ora 17:00), FK Moscova (Rusia, 12 februarie, ora 17:00) şi FK Rudar Pljevlja (Muntenegru, 14 februarie, ora 15:00).
Golul marcat de Ogăraru

Golul marcat de Slovan Bratislava

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close