Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua și-a luat atacant ”de 100 de milioane de euro”

Steaua și-a luat atacant ”de 100 de milioane de euro”

Steaua și-a luat atacant ”de 100 de milioane de euro”
12 Iul 2016   •   14:07

Cu 10 zile până la startul Ligii 1, Steaua are în prezent doi atacanți în lot, Alex Tudorie și Bojan Golubovici, scrie GSP.

Gigi Becali a dezvăluit azi că în Liga 1 Tudorie va fi titular.

"Am vorbit cu Reghecampf și am înțeles că va ataca în campionat cu Tudorie. El a crescut foarte mult. I-am spus lui Mihai Stoica să aibă grijă personal de el. El are 20 de ani, iar peste 2 ani poți să iei 100 de milioane de euro pe el. Nu găsești un asemenea atacant. 

Eu l-am luat de la Galați, dar l-a împrumutat Reghe la Voluntari. L-a păcălit Dragomir și i-a zis că o să joace titular, dar a fost rezervă. Eu m-am opus împrumutului. Am zis că este mai bun decât Tade", a spus Becali.

400.000 €este cota lui Tudorie, potrivit transfermarkt.de

Tudorie, 20 de ani, a venit la Steaua la începutul sezonului 2015-2016 și a jucat până în iarnă. Pentru formația roș-albastră a bifat 16 meciuri în Liga 1 și a marcat un gol.

STEAUA NU ȘTIE UNDE SĂ-L JOACE

Tudorie a fost mai mult "chinuit" până acum la Steaua. Rădoi îl juca extremă stânga în 4-2-3-1, deși postul pe care s-a remarcat la Oțelul este vârf împins. Ex-gălățeanul a fost apoi trimis împrumut la FC Voluntari.

La revenirea la Steaua în această vară, a dat din nou de greu. Chiar la începutul pregătirilor pentru noul campionat, MM a anunțat că el și Reghecampf nu-l văd pe Tudorie un atacant veritabil și că au alte planuri pentru el. Puștiul a început amicalele ca fundaș central.Ulterior, a fost trecut din nou în avanposturi și a marcat de 3 ori în 4 jocuri de verificare. 

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close