Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua şi Al-Hilal au ajuns la un acord pentru Rădoi. Arabii vor plăti 6 milioane de euro

Steaua şi Al-Hilal au ajuns la un acord pentru Rădoi. Arabii vor plăti 6 milioane de euro

Steaua şi Al-Hilal au ajuns la un acord pentru Rădoi. Arabii vor plăti 6 milioane de euro
Sursa foto: Mirel Radoi, fotbalist
14 Ian 2009   •   19:26

Steaua Bucureşti a ajuns la un acord cu saudiţii de la Al-Hilal pentru transferul căpitanului echipei, Mirel Rădoi. Anunţul a fost făcut miercuri, de către preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Valeriu Argăseală, la sport.ro. Steaua va primi în schimbul jucătorului o sumă care se ridică la şase milioane de euro, tot ce mai lipseşte fiind semnătura scrisă a cluburilor şi a jucătorului.
"Am vorbit cu reprezentanţii de la Al Hilal şi mi-au promis că îmi vor trimite documentele, le verific şi vom transmite înapoi contractul. Transferul se va face pe suma de şase milioane de euro. Banii vor fi folosiţi pentru a continua activitatea fotbalistică, dar nu neapărat pentru transferuri. În mod normal după ce Mirel Rădoi semnează documentele, nu mai sunt alte formalităţi de făcut. Avem doi jucători de naţională pe linia de fund care îl pot înlocui şi nu ne rămâne decât să sperăm să fie sănătoşi", a declarat Argăseală, iar momentul în care Rădoi se va despărţi de Steaua este tot mai aproape.
El ar părăsi echipa din Ghencea după mai mult de opt ani, iar clubul ar primi lichidităţile de care are mare nevoie, în condiţiile în care patronul Gigi Becali are tot mai mari probleme financiare.
În cadrul aceleiaşi intervenţii la postul de televiziune citat mai sus, preşedintele CA al Stelei a făcut publică o altă plecare de la Steaua, şi aceasta a unui idol al tribunelor. Adrian Neaga, jucător foarte apreciat de fani, şi-a reziliat contractul cu echipa "roş-albastră" şi poate semna un contract cu orice altă grupare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi Valeriu Argaseala transfer
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close