Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua şi CFR Cluj îşi împart punctele la capătul unui meci spectaculos: scor 2-2

Steaua şi CFR Cluj îşi împart punctele la capătul unui meci spectaculos: scor 2-2

Steaua şi CFR Cluj îşi împart punctele la capătul unui meci spectaculos: scor 2-2
Sursa foto: Foto: gsp.ro
28 Noi 2010   •   23:01

Steaua Bucureşti şi CFR Cluj au remizat, scor 2-2, în ultima etapă a turului Ligii I, după un meci foarte disputat care a consemnat şi revenirea lui MM Stoica în Ghencea.

Scorul a fost deschis în minutul 10 de Culio, cu un şut de la 11 metri, din pasa lui Hora, care l-a depăşit uşor pe Latovlevici. Reuşita lui Culio reprezintă primul gol luat de stelişti din acţiune în campionatul aflat în desfăşurare, după ce formaţia roş-albastră nu încasase până acum decât goluri din faze fixe, 14, dintre care 7 din penalty.

În minutul 27, Kapetanos a fost faultat în careu de Nuno Claro, iar arbitrul Marius Avram a acordat penalty pentru Steaua. Bogdan Stancu a reuşit transformarea şi a adus egalarea pentru echipa lui. Tot Stancu a realizat dubla în minutul 50, cu un şut de la 10 metri, trecându-şi în cont al 12-lea gol în acest sezon şi confirmându-şi statutul de golgheter al campionatului.

Stancu s-a distanţat astfel şi de locul doi, ocupat de Eric, de la Gaz Metan, cu 9 reuşite, şi de locul trei ocupat, la egalitate, de Zicu, de la Timişoara şi Olariu, de la Brăneşti, fiecare cu câte opt.

Scorul final a fost stabilit în minutul 82 de Lacina Traore, care a smuls un egal pentru CFR Cluj la primul meci după demiterea lui Sorin Cârţu.

×
Subiecte în articol: steaua meci fotbal
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close