Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua şi Dinamo dau afară "caii troieni". Lovin spre 1860 Munchen, Izvoranu spre Astra

Steaua şi Dinamo dau afară "caii troieni". Lovin spre 1860 Munchen, Izvoranu spre Astra

Steaua şi Dinamo dau afară "caii troieni". Lovin spre 1860 Munchen, Izvoranu spre Astra
Sursa foto: florin lovin
14 Iul 2009   •   09:52

Personalităţile puternice şi influente pot strânge un vestiar în jurul lor, influenţând spre bine o echipă de fotbat. Din nefericire pentru Steaua şi Dinamo, reversul medaliei este şi el valabil, iar jucători precum Florin Lovin la Steaua şi Silviu Izvoranu la Dinamo au fost mai mereu în centrul scandalurilor, iscând conflicte între jucători, antrenori sau influenţându-şi colegii ducându-i în cluburi. Cu alte cuvinte stricând vestiarul din interior, precum Calul lui Homer a înlesnit cucerirea Troiei din interior.
Lucrul acesta se va schimba, însă, dacă oficialilor celor două echipe le ies planurile, acest lucru se va schimba din acest sezon. La Steaua s-au făcut mai mulţi paşi în acest sens, iar Lovin şi Pleşan au fost trimişi să se pregătească cu echipa a doua. Dacă Mihăiţă Pleşan, considerat de mulţi "turistul de lux" al fotbalului intern, Lovin este deja pe picior de plecare, TSV Munchen 1860, formaţie din liga a doua germană, pare să fie următoarea destinaţie a mijlocaşului Stelei, potrivit gsp.
Lovin a plecat deja în Germania pentru a negocia un contract şi pare primul jucător de pe lista neagră care va părăsi echipa. După patru ani petrecuţi la Steaua, mijlocaşul ar putea pleca într-un mod păgubos pentru patronul Gigi Becali, care este nevoit să îi plătească 500.000 de euro fostului prieten, Dumitru Sechelariu, indiferent de suma de transfer pe care Steaua o va primi atunci când îl vinde pe Lovin.
Dinamo caută şi ea liniştea, iar Izvoranu, redutabil în cluburi, dar fără realizări pe teren, a fost anunţat de conducere că îşi poate căuta echipă. Numitor comun al tuturor ieşirilor în club ale dinamoviştilor, fundaşul venit de la Poli Timişoara este văzut de Cristi Borcea ca un exemplu de neseriozitate şi lipsă de profesionalism, motiv pentru care acesta i-a şi transmis lui Ionel Ganea să îl dea afară pe jucător, conform prosport.
Noul director sportiv al câinilor, Ionel Ganea, este cel care i-a dat vestea proastă lui Izvoranu, care a căutat înţelegere imediat la antrenorul Dario Bonetti. Italianul le-a dat, însă, dreptate conducătorilor clubului, iar Izvoranu negociază deja un transfer la echipa ploieşteană Astra, promovată sezonul acesta în Liga 1.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti Steaua Bucuresti
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close