Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua va fi amendată pentru torţele aprinse de suporteri la derby-ul cu Dinamo (VIDEO)

Steaua va fi amendată pentru torţele aprinse de suporteri la derby-ul cu Dinamo (VIDEO)

Steaua va fi amendată pentru torţele aprinse de suporteri la derby-ul cu Dinamo (VIDEO)
09 Mai 2009   •   15:09


Clubul Steaua va fi amendat contravenţional de către Jandarmerie pentru că nu a făcut un control riguros la porţile stadionului şi a permis introducerea de materiale pirotehnice pe stadionul din Ghencea la derby-ul de vineri cu Dinamo, scor 1-1.

?Deocamdată încă nu este făcut integral raportul la acest meci, până luni se va finaliza. În primă fază, au fost depistaţi 4 suporteri stelişti care au introdus materiale pirotehnice în stadion şi le-au fost întocmite dosare penale. Pentru că nu au făcut un control riguros la intrare şi au permis introducerea de materiale pirotehnice în stadion, atât clubul Steaua, dar şi firma de pază, vor fi amendate destul de consistent?, a declarat, sâmbătă, pentru NewsIn, purtatorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru.



În minutul 6, fanii Stelei de la Peluza Sud au aruncat mai multe torţe pe teren, acestea căzând în careul lui Matache. Pompierii au intervenit rapid şi le-au scos de teren. Tot în debutul partidei, fanii de la Peluza Nord a galeriei roş-albastre au aprins mai multe torţe, pe care ulterior le-au aruncat în teren.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti derby Dinamo Bucuresti
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close