Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua va juca două meciuri ?europene? fără suporteri, după incidentele cu Ujpest

Steaua va juca două meciuri ?europene? fără suporteri, după incidentele cu Ujpest

Steaua va juca două meciuri ?europene? fără suporteri, după incidentele cu Ujpest
07 Aug 2009   •   16:13

Steaua va juca următoarele două meciuri de pe teren propriu din cupele europene cu porţile închise. ?Roş-albaştrii?, care vor evolua fără spectatori în meciul din play-off cu St Patricks şi în prima partidă din grupele Europa League, dacă vor merge mai departe, au fost pedepsiţi de UEFA din cauza bannerului afişat la Peluza Sud, la meciul cu FC Ujpest, din turul doi preliminar.

Vorbind despre meciul cu formaţia irlandeză St Patricks, Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a confirmat decizia UEFA. ?Nu e un meci dinainte câştigat pentru noi, dar e printre cei mai accesibili adversari. Sunt supărat din cauza suspendării, nu pot să mă bucur în totalitate. O să ne fie foarte greu, era important să avem spectatorii alături de noi?, a spus Argăseală.

Patronul Gigi Becali a vorbit la Sport.ro şi despre pierderile financiare cauzate de bannerul ?Cât ţine femeia maghiară rahatul în ea? Răspuns: 9 luni!?. ?Două etape suspendare înseamnă 600.000, plus 30.000 amenda, plus alte cheltuieli, ajung la pierderi de aproape 700.000 (n.r. euro) din cauza la nişte huligani. Să vedem dacă ceilalţi suporteri sunt de acord?, a declarat Gigi Becali.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti banner
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close