Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Strategia FRF: Mircea Lucescu, momit cu numirea lui Răzvan pe banca ?tricolorilor?

Strategia FRF: Mircea Lucescu, momit cu numirea lui Răzvan pe banca ?tricolorilor?

Strategia FRF: Mircea Lucescu, momit cu numirea lui Răzvan pe banca ?tricolorilor?
11 Apr 2009   •   13:03

Mircea Lucescu este tot mai dorit în apropierea echipei naţionale a României de către şefii de la Casa Fotbalului. Pentru a-l convinge să accepte un rol de director tehnic, Mircea Sandu şi echipa sa sunt decişi să-i ofere postul de selecţioner lui Răzvan Lucescu. Planul este simplu: Il Luce senior va superviza activitatea tuturor reprezentativelor şi va elabora un plan pe termen lung, în timp ce fiul său se va ocupa exclusiv cu pregătirea ?tricolorilor? mari, scrie Evenimentul Zilei.

Rugat să comenteze pe marginea acestui subiect, Mircea Lucescu a parat elegant. ?Sunt la masă cu Ahmetov. Nu pot să vorbesc despre aceste lucruri... Am contract până în mai cu Şahtior şi n-ar fi corect?, a declarat tehnicianul pentru sursa citată. Directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, a confirmat într-o oarecare măsură zvonurile care circulă în aceste zile. ?Ne interesează ca noul antrenor să fie optimist. Piţurcă a fost demis şi pentru că îşi pierduse optimismul. Am văzut la televizor că Olăroiu a fost ezitant... Asta este filosofia lui şi nu cred că mai e în cărţi. Mircea Lucescu n-are cum să se gândească la naţională fără să-l ia în discuţie şi pe Răzvan. Asta e tot ce ştim acum în cazul Lucescu?, a spus Riciu în Evenimentul Zilei.

Există însă şi câteva probleme în ducerea la capăt a planului federal. Una dintre ele este cea financiară, salariul familiei Lucescu urmând a fi de peste un milion de euro pe an. O altă piedică ar putea veni chiar de la Victor Piţurcă, neîmpăcat cu modul în care a fost înlăturat de la naţională. ?El dorea să mai continue. Spunea că are în plan să mai promoveze nişte jucători, aşa cum a făcut cu Tănase, Bourceanu şi Max Nicu. Să-l ţină lumea minte măcar pentru asta. Este posibil ca Piţurcă să facă o problemă din această demitere şi să refuze cei 250.000 de euro. Deocamdată, actul nu a fost semnat?, a dezvăluit o persoană din cadrul Federaţiei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu Razvan Lucescu România
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close