Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Şumudică, blocat în România, la spital: „Doctorii nu vor să-mi dea drumul. Spun că e foarte periculos“

Şumudică, blocat în România, la spital: „Doctorii nu vor să-mi dea drumul. Spun că e foarte periculos“

Tehnicianul celor de la Gaziantep s-a întors în ţară, imediat după partida câştigată în campionat, 4-3 cu Kasimpaşa, la 21 decembrie. Vacanţa sa scurtă s-a transformat însă într-un coşmar.

Şumudică, blocat în România, la spital: „Doctorii nu vor să-mi dea drumul. Spun că e foarte periculos“
Sursa foto: Foto: Marius Sumudica/ Facebook
25 Dec 2019   •   08:23

Marius Şumudică (48 de ani) s-a îmbolnăvit destul de rău de Sărbători şi a fost diagnosticat cu bronhopneumoni şi internat la Spitalul Florească!

Tehnicianul s-a simţit de rău, încă de când era în Turcia, însă starea sa s-a înrăutăţit, după ce a ajuns în România, şi, în final, a fost nevoie ca Şumi să fie trecut pe perfuzii. Drept urmare, planurile antrenorului de la Gaziantep au fost date peste cap. În loc să se întoarcă în Turcia, pentru a pregăti partida din campionat cu Yeni Malatyaspor (29 decembrie), Şumudică a trebuit să-şi schimbe zborul, scrie adevarul.ro.

”Am făcut bronhopneumonie. Am fost la spital şi-n ziua meciului, în Turcia. Am făcut perfuzie, am bătut, seara am venit acasă, în România, şi trei zile am fost la pământ. Sunt pe antibiotice, mi-e foarte rău.  Doctorii nu vor să-mi dea drumul acasă, spun că e foarte periculos.”, spune Șumudică.

 

×
Subiecte în articol: Marius Sumudica
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close