Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Şumudică şi Bergodi, posibili înlocuitori pentru Peseiro la Rapid

Şumudică şi Bergodi, posibili înlocuitori pentru Peseiro la Rapid

Şumudică şi Bergodi, posibili înlocuitori pentru Peseiro la Rapid
03 Ian 2009   •   16:33

Marius Şumudică antrenor în Giuleşti, iar Nae Manea preşedinte! Aceasta este dorinţa suporterilor rapidişti, una pe placul finanţatorului echipei. Asaltat de fani, George Copos a promis că va vota pentru aducerea lui Şumudică pe banca tehnică a Rapidului. "Eu votez Şumudică. Eu îl votez pe Şumudică. Îţi promit că eu îl votez pe Şumudică", i-a spus Copos unui fan al Rapidului, când acesta i-a cerut să aducă la echipă un giuleştean adevărat.
În ceea ce-l priveşte pe Şumudică, acesta spune că aşteaptă oferta echipei din Giuleşti. "Îmi doresc foarte mult să antrenez Rapidul", a spus fostul jucător.
Acesta se află însă la concurenţă cu tehnicianul Cristiano Bergodi, care a declarat agenţiei NewsIn că nu exclude varianta revenirii pe banca tehnică a echipei din Grant. "Nu ştiam de interesul Rapidului pentru mine. În presă se scrie că sunt pe o listă cu Ioannis Matzourakis şi Marius Şumudică? Îmi pare bine să aud asta, eu aş reveni cu plăcere la Rapid, mai ales că nu sunt un antrenor scump, aşa cum se tot spune în România. Când eram la Rapid aveam un contract de 200.000 de euro, dar din acei bani am luat numai 100.000, pentru că mi-am dat demisia. Eu nu aveam atâţia bani cât avea Jose Peseiro, dar nu asta mă interesa, am venit în România cu pasiunea şi dorinţa de a face performanţă", a declarat Cristiano Bergodi.
Tehnicianul italian şi-a dat demisia de la Rapid pe 7 octombrie 2007, după numai 3 luni de când preluase gruparea alb-vişinie şi după ce ratase calificarea în grupele Cupei UEFA contra lui Nurnberg.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Sumudica Cristiano Bergodi
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close