Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Supercupa nimănui! Doar 45 de bilete vândute până vineri pentru Unirea Urziceni - CFR Cluj

Supercupa nimănui! Doar 45 de bilete vândute până vineri pentru Unirea Urziceni - CFR Cluj

Supercupa nimănui! Doar 45 de bilete vândute până vineri pentru Unirea Urziceni - CFR Cluj
Sursa foto: stadionul giulesti
25 Iul 2009   •   13:02

Interes scăzut pentru primul meci oficial intern al sezonului. Supercupa României, trofeu care va fi disputat duminică între cele două laureate ale sezonului trecut, Unirea Urziceni şi CFR Cluj, va fi urmărită pe viu de un număr extrem de scăzut de spectatori, pe stadionul Giuleşti. Până în preziua jocului, doar 45 de bilete fuseseră vândute la meci. Cer este că primul meci al anului pare să nu intereseze pe aproape nimeni.
Aproximativ 1.400 de fani erau aşteptaţi pe stadion duminică din partea celor două cluburi. Oficialii campioanei Unirea Urziceni au cerut de la FRF 1.000 de bilete pentru fanii săi, iar aceste bilete pot fi cumpărate doar de persoane care dovedesc cu cartea de identitate că sunt locuitori ai judeţului Ialomiţa. Clujenii, având în vedere că reprezintă un oraş mult mai îndepărtat de Bucureşti, au cerut doar 400 de bilete, potrivit EVZ. Deşi suporterii celor două echipe promit să nu rateze prima Supercupă din istorie 100% a provinciei, este greu de crezut că vor fi mai mult de 2.000 de suporteri în tribunele stadionului "Valentin Stănescu" din Capitală.
Ialomiţenii vor juca această partidă după ce au efectuat un turneu de pregătire în Scoţia, iar Clujenii s-au întors şi ei de curând din cantonamentul din Austria. Managerul general al campioanei, Mihai Stoica, crede că echipa sa are şansa a doua în acest meci, având în vedere valoarea lotului clujean şi forma arătată de elevii lui Dan Petrescu în Scoţia.
"CFR este favorită indiscutabilă, pentru că este o echipă mult mai puternică decât în sezonul precedent, după revenirea lui Trică şi recuperarea lui Cadu. M-aş mira să poată cineva să ţină pasul cu ei în lupta pentru titlu. Oricum, noi suntem motivaţi, şi Supercupa este un trofeu tentant pentru orice club, aşa că vom încerca să producem o surpriză. Nu putem spune că suntem pregătiţi sută la sută pentru noul sezon, pentru că am mai avea nevoie de încă doi jucători. Vom încerca să-i aducem, dar e greu să găsim fotbalişti de nivelul nostru pe care să ne permitem să-i cumpărăm. Nu ne-am întărit suficient! Gândiţi-vă că au plecat Varga şi Bălan, iar pe posturile lor n-a venit nimeni. Asta mă nelinişteşte foarte tare?, a declarat MM Stoica pentru sursa citată.
Legat de afluxul slab de spectatori la casele de bilete de la Stadionul Giuleşti, managerul general al formaţiei din Bărăgan nu este deloc surprins.
?Dezinteresul din jurul partidei este pe undeva normal, pentru că se întâlnesc două echipe care nu au foarte mulţi suporteri. Nu ştiu unde s-ar fi putut disputa acest meci ca să avem tribunele pline, poate în Republica Moldova?, a încheiat Stoica.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mihai Stoica Unirea Urziceni CFR Cluj
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close