Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Suporteri ai echipei Hajduk Split, dar şi fani dinamovişti, reţinuţi după o altercaţie în centrul Capitalei (VIDEO)

Suporteri ai echipei Hajduk Split, dar şi fani dinamovişti, reţinuţi după o altercaţie în centrul Capitalei (VIDEO)

Suporteri ai echipei Hajduk Split, dar şi fani dinamovişti, reţinuţi după o altercaţie în centrul Capitalei (VIDEO)
Sursa foto: Foto: http://videolife.tk/Zilina/
29 Iul 2010   •   18:21

Mai mulţi suporteri ai echipei Hajduk Split dar şi fani dinamovişti au fost reţinuţi, joi, după o altercaţie. În incident au fost implicate 50 de persoane. Totul s-a întâmplat lângă magazinul Unirea din Capitală. Un suporter croat a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, au fost reţinuţi zece suporteri ai echipelor Dinamo şi Hajduk Split, implicaţi în altercaţie.

"În urmă cu câteva minute, aproximativ 50 de suporteri ai formaţiilor Dinamo şi Hajduk Split s-au întâlnit în zona magazinului Unirea, unde a avut loc un conflict în urma căruia un suporter croat a fost lovit la cap, acesta fiind condus apoi la spital. Jandarmii au intervenit pentru a-i despărţi şi zece persoane au fost reţinte şi au fost duse la Secţia 10 de poliţie. E un procedeu importat din fotbalul englez, fair-fight, când membri ai celor două galerii se întâlnesc înaintea meciului în număr egal şi se iau bătaie", a declarat Militaru, citat de Mediafax. Acesta nu a a precizat însă câţi dinamovişti şi câţi croaţi au fost reţinuţi.

Peste 150 de fani ai echipei Hajduk Split au sosit în Capitală, potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei, pentru a asista la meciul cu Dinamo din turul trei preliminar la Ligii Europa.

Accesul suporterilor echipei croate a fost interzis de FC Dinamo, care a anunţat într-un comunicat de presă că fanii care vor purta însemne croate vor fi evacuaţi din stadion la meciul care va avea loc în această seară.

"Considerat un meci cu grad maxim de risc, Dinamo-Hajduk Split înseamnă şi măsuri speciale. FC Dinamo Bucureşti anunţă că accesul spectatorilor în sectoarele rezervate galeriei oaspeţilor este interzis, după decizia UEFA dictată împotriva celor de la Hajduk Split, respectiv două etape de suspendare la meciurile în deplasare, în competiţiile UEFA, pentru susţinătorii clubului croat! De asemenea, spectatorii având asupra lor însemne ale clubului Hajduk Split, tricouri, fulare, eşarfe, banere, etc, constituiţi în grupuri în alte sectoare ale stadionului, vor fi evacuaţi pentru a evita eventualele incidente!", se arată în comunicatul FC Dinamo.

Joi, de la ora 21, Dinamo va întâlni echipa Hajduk Split pe teren propriu, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Returul va avea loc în data de 5 august, de la ora 21.30, la Split.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: bătaie
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close