Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Suporterii olteni acuză "Ştiinţa" că a dat meciul CFR-ului. Mititelu: "E cea mai mare aberaţie!"

Suporterii olteni acuză "Ştiinţa" că a dat meciul CFR-ului. Mititelu: "E cea mai mare aberaţie!"

Suporterii olteni acuză "Ştiinţa" că a dat meciul CFR-ului. Mititelu: "E cea mai mare aberaţie!"
Sursa foto: adrian mititelu
11 Mai 2010   •   11:07

Partida Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-3 a avut o desfăşurare halucinantă. În minutul 62, oltenii conduceau cu 2-0 şi aveau un om în plus pe teren. Cu toate acestea, au reuşit să piardă meciul în prelungiri după un penalty făcut cadou de bulgarul Iliev în minutul 90+2. Suporterii mehedinţeni au luat foc şi au acuzat blatul, dar patronul Adrian Mititelu dezminte vehement.
Înfrângerea a fost primită cu huiduieli şi acuze de blat din partea suporterilor de pe stadionul de la Drobeta Turnu-Severin. "Ruşine să vă fie, blatiştilor, aţi vândut meciul" au strigat suporterii Universităţii potrivit gsp.
Patronul Adrian Mititelu, care l-a exclus din lot înaintea meciului pe Eugen Trică tocmai pentru că a refuzat să predea telefonul, spune că nu ar fi vândut un meci cu riscul de a retrograda.
"Nu mai ştiu ce să spun. Sunt groggy. Chiar nu ştiu ce să spun. Credeţi-mă că nu pot vorbi. Aş fi pariat pe viaţa mea că nu mai putem pierde la 2-0. Ce simt acum nu se poate exprima în cuvinte. Refuz să cred că s-a terminat 3-2 pentru CFR acest meci", a declarat Adrian Mititelu.
"Cine zice că a fost blat acest meci să se ducă direct la Bălăceanca. Adică noi suntem la un pas de retrogradare şi aranjăm meciul să pierdem? Ăia toţi care susţin aşa ceva sunt nişte cretini, idioţi şi tâmpiţi", a tunat patronul Universităţii.
Antena3.ro

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close