Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Szekely rămâne la Steaua. Marian Iancu: Salariul cerut de el e prea mare. Doar nu e Beckenbauer

Szekely rămâne la Steaua. Marian Iancu: Salariul cerut de el e prea mare. Doar nu e Beckenbauer

Szekely rămâne la Steaua. Marian Iancu: Salariul cerut de el e prea mare. Doar nu e Beckenbauer
15 Aug 2009   •   17:21

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că nu prea are nevoie de Janos Szekely, atât timp cât îl are la echipă pe ?cel mai bun jucător din România?, cunoscut sub numele de Bănel Nicoliţă. Szekely însă nu se dă bătut şi insistă să rămână în Ghencea, refuzând astfel o ofertă a formaţiei FC Timişoara şi o posibilă calificare în grupele Ligii Campionilor.

Ioan Codoban, impresarul mijlocaşului, a dezvăluit că unul din motivele refuzului este faptul că FC Timişoara îi oferea lui Janos Szekely un salariu mult mai mic decât cel pe care îl are acum la Steaua. ?Am avut 30 de minute să accept oferta, dar jucătorul a spus că nu îl interesează. Eu nu pot să-l oblig pe jucător să accepte un contract pe care nu vrea să-l accepte. Salariul lui ar fi fost mai mic decât la Steaua?, a spus Ioan Codoban.

Marian Iancu, de cealaltă parte, a subliniat că Szekely nu este Beckenbauer ca să primească 300.000 de euro pe sezon, în condiţiile în care mijlocaşul nu a arătat mai nimic ieşit din comun. ?Nu vreau să îl jignesc, dar raportul calitate-preţ este total deplasat. Poate că e vorba de Beckenbauer şi nu ştiam eu! Vorbim de un jucător care a dat 2 goluri într-un an. Noi îl vom lăsa să îşi continue drumul?, a declarat patronul FC Timişoara pentru Gazeta Sporturilor, arătându-se totodată încântat de faptul că a colaborat foarte bine cu cei din conducerea Stelei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close