Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tănase va fi amendat şi va rămâne fără banderola de căpitan, după scandalul din discotecă

Tănase va fi amendat şi va rămâne fără banderola de căpitan, după scandalul din discotecă

Tănase va fi amendat şi va rămâne fără banderola de căpitan, după scandalul din discotecă
10 Ian 2011   •   12:25

Chiar dacă era în vacanţa de iarnă, Cristi Tănase nu va scăpa nepedepsit de către propriul său club în urma incidentelor din weekend, când a fost implicat într-o bătaie la o discotecă din Olteniţa.

Conform Gazetei Sporturilor, căpitanul Stelei va fi amendat cu minimum 5.000 de euro, sumă prevăzută în regulamentul de ordine interioară, iar Mihai Stoica vrea să îi ia şi banderola de căpitan. MM oricum nu-l dorea pe Tănase în acest rol şi acum va cere alegeri în vestiar pentru desemnarea noului căpitan, Tătăruşanu, Dică şi Nicoliţă fiind favoriţi.

"Prejudicierea imaginii clubului, prin orice faptă (stare de ebrietate, agresiuni fizice, verbale, alte fapte făcute în public) atrage o amendă de 5.000 de euro", scrie la punctul 29 din ROI al clubului Steaua.

Potrivit unor surse, Tănase a ajuns la spital în urma altercaţiei cu săbii şi cuţite din Olteniţa. În vârstă de 23 de ani, jucătorul a mai fost implicat în trecut în diverse scandaluri prin cluburile de noapte.



×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close