Antena 3 CNN Sport Fotbal intern TAS a respins apelul Rapidului în cazul "Varga-Bălan". Copos: Mai avem şanse la Europa League

TAS a respins apelul Rapidului în cazul "Varga-Bălan". Copos: Mai avem şanse la Europa League

TAS a respins apelul Rapidului în cazul "Varga-Bălan". Copos: Mai avem şanse la Europa League
15 Iun 2010   •   11:26

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins apelul înaintat de clubul Rapid în cazul "Varga-Bălan", după ce FC Timişoara a contestat dreptul de joc al celor doi fotbalişti în partida directă, iar meciul s-a încheiat cu victoria la "masa verde" a bănăţenilor.

"S-a primit la club o adresă de la TAS prin care suntem anunţaţi că memoriul Rapidului a fost respins. E păcat că un rezultat de pe teren a fost modificat de comisiile LPF şi de TAS. Mai ales că el influenţează participarea în Europa League", a spus noul preşedinte al grupării giuleştene, Dinu Gheorghe.

Patronul George Copos este însă încrezător şi atenţionează că TAS a respins doar primul capăt de cerere, privind dreptul de joc al celor doi jucători. "Cazul nu s-a încheiat. Acesta a fost doar primul capăt de cerere care a fost respins. Eu recunosc că este o decizie corectă a lor. Cel de-al doilea capăt de cerere, cel privind buna credinţă a noastră, este cel mai important. Noi am dovedit că am fost de bună credinţă. Sperăm să primim cât mai repede un răspuns şi la acest capăt de cerere. Din punctul meu de vedere, încă mai avem şanse la Liga Europa", a explicat Copos.

Rapidul a terminat campionatul pe şapte şi dacă ar recupera cele trei puncte pierdute la masa verde ar urca pe şase, poziţie deţinută de Dinamo, şi ar prinde ultimul loc pentru Europa League.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close