Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Telenovela Ilie Iordache ia sfârşit. Preşedintele Pandurilor i-a semnat plecarea de la club

Telenovela Ilie Iordache ia sfârşit. Preşedintele Pandurilor i-a semnat plecarea de la club

Telenovela Ilie Iordache ia sfârşit. Preşedintele Pandurilor i-a semnat plecarea de la club
Sursa foto: Ilie Iordache
11 Feb 2009   •   13:39

Marin Condescu, preşedintele formaţiei gorjene Pandurii Târgu-Jiu, s-a săturat de telenovela iscată în cazul jucătorului Ilie Iordache, motiv pentru care a decis, într-un final, să îi accepte acestuia desfacere contractului. Din acest moment, fotbalistul îşi poate căuta o echipă, întrucât nu mai este legat de clubul gorjean în nici un fel. Condescu şi-a motivat decizia spunând că nu doreşte să îl ţină fără motiv pe jucător la echipă, devenind responsabil pentru plafonarea jucătorului.
?L-am lăsat să plece! I-am dat o hârtie să negocieze cu cine vrea el. I-am îndeplinit această dorinţă. Nu are de luat nici un ban de la Pandurii. Daca avea de luat, de ce nu l-a dat comisia liber de contract? Iordache va decide ce va face şi unde se va duce. Eu trebuie să dau lui Dinamo o datorie de 500.000 de euro, nicidecum 1.500.000 de euro. Să facă ce vrea, să se ducă unde vede cu ochii. De ce să-i frâng eu destinul lui Iordache??, a declarat pentru gsp.ro preşedintele clubului oltean.
Jucătorul de 23 de ani a mai trecut şi pe la Dinamo, unde nu a reuşit, însă, să se impună. El s-a remarcat ca un jucător promiţător pentru echipa din Târgu-Jiu, dar nu a reuşit să confirme în Ştefan cel Mare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close