Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Terek Groznîi se răzbună şi le dă ţeapă fraţilor Becali, chemându-l degeaba pe Vali Badea în Cecenia

Terek Groznîi se răzbună şi le dă ţeapă fraţilor Becali, chemându-l degeaba pe Vali Badea în Cecenia

Terek Groznîi se răzbună şi le dă ţeapă fraţilor Becali, chemându-l degeaba pe Vali Badea în Cecenia
Sursa foto: valentin badea
11 Mar 2009   •   14:12

Atacantul Stelei Bucureşti, Valentin Badea, nu mai reuşeşte deloc să îşi găsească o echipă. Mai mult, jucătorul a picat la mijloc într-o farsă făcută de şefii de la Terek Groznîi fraţilor Victor şi Giovanni Becali. Eroul din meciul cu Standard Liege a fost chemat să dea probe de joc la echipa la care mai sunt Pancu, Mărgăritescu sau Florentin Petre, dar a avut surpriza neplăcută să fie trimis imediat înapoi deoarece "nu-l chemase nimeni acolo".
Oficialii lui Terek s-au răzbunat! După ce, mai devreme anul acesta fraţii Becali îi trimiseseră pe SIlviu Izvoranu şi Lucian Goian de la Dinamo în probe la echipa din campionatul rus, Terek Groznîi, dar spuseseră despre acesta din urmă că este, de fapt, fratele său de la Steaua, Dorin Goian. Ştiind de calităţile de marcator ale lui Dorin, cecenii au acceptat imediat transferul dar, la probele de joc, s-au convins că, de fapt, ei îl aveau în faţă pe alt Goian. Enervaţi la culme, oficialii clubului întrerupt orice negociere.
Vali Badea a fost şansa ruşilor de a-i ţepui şi ei pe fraţii Becali. Atacantul de 26 de ani a plecat în Cecenia pentru a da probe de joc după ce impresarii i-au aranjat acest lucru cu oficialii lui Terek, conform Gsp. Badea a mers la Groznîi, dar acolo surpriză! Cecenii l-au întrebat ce caută acolo.
"Nu voi m-aţi chemat să dau probe de joc aici!?", a întrebat, şocat, stelistul. Răspunsul a fost năucitor, că nimeni de la club nu îl chemase pe Badea acolo. Nemaiînţelegând nimic, fotbalistul s-a întors în România unde, marţi, nu a partivipat la şedinţa de pregătire a echipei Steaua II, ci a preferat să se antreneze în sala se sport, anunţă sursa citată.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close