Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Timişoara va contesta la TAS legitimările lui Varga şi Tibi Bălan la Rapid. Victorie la masa verde?

Timişoara va contesta la TAS legitimările lui Varga şi Tibi Bălan la Rapid. Victorie la masa verde?

Timişoara va contesta la TAS legitimările lui Varga şi Tibi Bălan la Rapid. Victorie la masa verde?
08 Mar 2010   •   12:14


Eurogolul lui Matic, care a adus trei puncte Rapidului după meciul cu FC Timişoara, s-ar putea dovedi inutil dacă gruparea bănăţeană va câştiga partida la mmasa verde. Timişorenii spun că vor ajunge până la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a demonstra ilegalitatea legitimărilor lui Dacian Varga şi Tibi Bălan la Rapid.

Bănăţenii au acuzat chiar înaintea meciului de vineri dreptul de joc al "studenţilor" Dacian Varga şi Tibi Bălan, transferaţi de Rapid după încheierea perioadei de transferuri în Liga 1, prin echipa a treia a clubului ce activează în liga a IV-a. "Cred că această speţă nu se va rezolva în România. Probabil vom ajunge la TAS pentru că în legitimarea jucătorilor nu a fost implicată doar AMF Bucureşti, ci şi FRF şi LPF", a spus directorul general al lui Poli, Gheorghe Chivorchian la Radio Timişoara, citează Gazeta Sporturilor.

Conform acestuia, procedura de legitimare a celor doi jucători a fost incorectă. "Foarte multe tâmpenii sunt stipulate în înscrierea echipei Rapid III la AMF. Nu poţi să inventezi o echipă peste noapte şi să o înscrii în campionat. În acte sunt foarte multe lucruri care contravin statutelor, atât din regulamentele româneşti, cât şi din cele europene", a completat Chivorchian.

Golul lui Matic


Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close