Antena 3 Sport Fotbal intern Timişorenii vor un trofeu în sezonul 2009/10 şi pe Celtic în preliminariile Ligii Campionilor

Timişorenii vor un trofeu în sezonul 2009/10 şi pe Celtic în preliminariile Ligii Campionilor

05 Iul 2009   •   19:17
Timişorenii vor un trofeu în sezonul 2009/10 şi pe Celtic în preliminariile Ligii Campionilor

Arman Karamian a declarat pentru site-ul oficial al clubului FC Timişoara că în sezonul viitor doreşte să aducă un trofeu în Banat, după ce în ediţia trecută formaţia patronată de Marian Iancu a ocupat locul doi în Liga I şi a pierdut finala Cupei. Pe termen scurt, însă, Karamian vrea să întâlnească Celtic Glasgow în preliminariile Ligii Campionilor, dorinţă împărtăşită şi de Florin Maxim.

?Trecem printr-o perioadă foarte normală de acumulări fizice şi trebuie să muncim foarte mult, deoarece în Champions League, chiar şi în faza preliminariilor, nu poţi să faci faţă dacă nu eşti pregătit perfect. Şi fiindcă a venit vorba de Liga Campionilor, mi-aş dori să jucăm acolo cu Celtic sau Anderlecht. Celtic în mod special aş vrea, deoarece ştiu că în urmă cu aproape trei decenii scoţienii au fost eliminaţi la Timişoara şi, poate, istoria se va repeta! În altă ordine de idei, vreau ca în campionatul viitor să aducem un trofeu la Timişoara, să se bucure toţi fanii şi întreg Banatul?, a spus Arman Karamian.

?Trebuie să îi bucurăm pe fani prin cucerirea unui trofeu, anul viitor?, a spus şi Maxim. ?Cât priveşte primul obstacol, preliminariile Ligii Campionilor, eu îmi doresc să întâlnim pe Celtic Glasgow, deoarece îmi plac formaţiile britanice?, a mai declarat el.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close