Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Toni Doboş nu îşi mai aminteşte de Lăcătuş sau de faptul că a condus cluburi în România

Toni Doboş nu îşi mai aminteşte de Lăcătuş sau de faptul că a condus cluburi în România

Toni Doboş nu îşi mai aminteşte de Lăcătuş sau de faptul că a condus cluburi în România
Sursa foto: toni dobos
11 Apr 2009   •   14:29

Fostul fotbalist Toni Doboş are dese pierderi de memorie, după accidentul de maşină suferit în urmă cu 7 luni. Atunci medicii nu îi dădeau mari şanse de supravieţuire, dar fostul preşedinte de la Universitatea Cluj şi-a revenit aproape miraculos. Cu toate acestea, funcţiile sale de vorbire şi memorie nu mai sunt la 100% din capacitate, el urmând acum un program de recuperare.
?Fizic, este în regulă. Avem însă de recuperat multe la partea de memorie şi de vorbire. Toni are uneori câte un scurtcircuit. De exemplu, nu şi-a mai amintit de foştii săi colegi de la Steaua. Nici de Lăcătuş nu mai ştia! Numele lui Lăcătuş nu-i spunea nimic... I-am arătat poze cu Lăcă, ca să îi reîmprospătez memoria. În schimb, a ştiut cine e Didi Prodan. Nu şi-a amintit nici de Adrian Ilie. Nu mai ştia nici că a fost patron la Poli Timişoara sau la Universitatea Cluj. N-a recunoscut niciun jucător de la Universitatea! Era extrem de nedumerit când i-am spus că a condus Poli Timişoara?, a mărturisit soţia sa, Georgiana, pentruEvenimentul Zilei.
?Facem cursuri de vorbire de trei ori pe săptămână. La început, era mai greu, fiindcă nu ştia denumirile unor părţi ale corpului. Am luat-o de la mână la picior?, ne-a mai spus soţia lui.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close