Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Trădare la FCSB. Rădoi i-a spus lui Dică să nu accepte oferta lui Becali

Trădare la FCSB. Rădoi i-a spus lui Dică să nu accepte oferta lui Becali

Trădare la FCSB. Rădoi i-a spus lui Dică să nu accepte oferta lui Becali
16 Mai 2017   •   23:26

Mirel Rădoi, fostul antrenor al FCSB-ului din sezonul 2015-2016, a comentat instalarea bunului său prieten și fostului său secund, Nicolae Dică, pe banca echipei roş-albastre. Fostul fundaș lasă de înțeles că l-a sfătuit pe Dică să nu accepte propunerea.

"Probabil a gândit sentimental şi a fost foarte greu să refuze. Am discutat cu el, i-am spus punctul meu de vedere, el şi l-a susţinut pe al lui. I-am spus problemele care există acolo, el a recunoscut o parte din ele.

Dar ştie că totul se bazează acolo pe relaţia dintre el şi patron. Totodată, Dică trebuie să ştie cum să gestioneze relaţia cu vestiarul. Deja sunt jucători aduşi până să vină el la echipă, nu ştim dacă el i-a dorit sau nu. Tocmai la aceste lucruri trebuie să fie atent. 

Eu lui Becali nu stăteam să-i spun tot. Nu îi spuneam că n-am unde să fac refacere, antrenamente, sau că n-am avut bani să plătim arbitrii la un amical cu Viitorul într-un cantonament. Scoteam bani din buzunarul meu și-i plăteam. 

Dar lucrurile s-au mai schimbat şi poate că Dică nu se va confrunta cu aceste probleme", a declarat Mirel Rădoi, la TV Dolce Sport.

×
Subiecte în articol: FCSB steaua Mirel Radoi Nicolae Dica
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close