Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Traian Basescu s-a implicat în scandalul FCSB-CSA

Traian Basescu s-a implicat în scandalul FCSB-CSA

Traian Basescu s-a implicat în scandalul FCSB-CSA
Sursa foto: Agerpres.ro
05 Apr 2017   •   13:43

Traian Băsescu și-a exprimat dezamăgirea cu privire la demersul Ministerului Apărării pentru a înființa o echipă de fotbal, potrivit Sport.ro. 

"O nouă echipa departamentală? Asta nu se poate în fotbalul profesionist. Cred cumva generalii că vor mai putea transfera fotbaliști prin încorporare sau dându-le grade militare la apelul de seară? Nici asta nu se mai poate.
Până una alta, ce au reușit generalii a fost să șteargă din fotbalul european numele respectat și de tradiție “Steaua București”. Pentru isprava asta eu v-aș cam împuțina stelele de pe umeri domnilor generali. Oare nu se găsește un om lucid (Șeful Statului Major al Armatei sau Ministrul Apărării) care să le spună generalilor roși de pasiunea reînființării unei echipe de fotbal că problemele lor sunt legate de apararea țării, de dotarea armatei, de situația trupelor din Afganistan, de situația de securitate din Marea Neagră sau de la frontiera de Nord și de Est? Armata trebuie să înțeleagă faptul că fotbalul bugetar s-a încheiat și că fotbalul de performanță a devenit o afacere privată. Nu va place farfaraua Gigi Becali? Nici mie, dar asta este alta socoteală. Până una alta, el finanțează echipa din banii lui și nu de la bugetul de stat.", a scris Traian Basescu pe pagina de Facebook.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close