Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Transfer surpriză în Liga I. Unde ajunge un fost stelist

Transfer surpriză în Liga I. Unde ajunge un fost stelist

Transfer surpriză în Liga I. Unde ajunge un fost stelist
28 Iul 2016   •   15:59

Atacantul George Ţucudean a semnat, joi, un contract pe un an de zile cu clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, anunţă gruparea gorjeană pe site-ul său oficial.

Ţucudean va fi prezentat oficial chiar joi, înaintea meciului cu Maccabi Tel Aviv. Alături de Ţucudean vor fi prezentate şi celelalte două achiziţii recente ale clubului Pandurii, Lucian Sânmărtean şi Valentin Alexandru, în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la sala de conferinţe a Stadionului Municipal de la Drobte-Turnu Severin, cu începere de la ora 17,30.

George Ţucudean (25 ani) şi-a început cariera la UTA în 2009. După o evoluţie bună la UTA, jucătorul a fost transferat la Dinamo Bucureşti, unde a evoluat doi ani, fiind vândut la începutul anului 2013 la Standard Liege. În următorul sezon a revenit la Dinamo sub formă de împrumut. În 2014 a semnat cu Charlton Athletic, iar din ianuarie 2015 a ajuns la Steaua Bucureşti, sub formă de împrumut, iar apoi la ASA Târgu Mureş, tot sub formă de împrumut.

Pandurii va juca joi, de la ora 21,00, cu Maccabi, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League.

×
Subiecte în articol: steaua
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close