Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Transferul lui Ropotan la Dinamo Moscova, în stand-by. Victor Becali: Nu s-a rezolvat nimic

Transferul lui Ropotan la Dinamo Moscova, în stand-by. Victor Becali: Nu s-a rezolvat nimic

Transferul lui Ropotan la Dinamo Moscova, în stand-by. Victor Becali: Nu s-a rezolvat nimic
10 Feb 2009   •   11:54

Fostul procurator Ioan Becali a anunţat luni seară la GSpTV că mijlocaşul lui Dinamo, Adrian Ropotan, se va transfera la formaţia rusă Dinamo Moscova pentru 3 milioane de euro, după ce cluburile au ajuns la un acord în acest sens. ?Ropotan s-a înţeles de mai mult timp cu ruşii, dar mai rămânea ca echipele să se înţeleagă. El se va alătura lui Dinamo Moscova în cantonament. Borcea a făcut bine că a ţinut de preţ?, a mai spus Becali.
Marţi însă fratele lui Ioan Becali, Victor, a dezvăluit pentru www.dinamovişti.ro că transferul lui Ropotan este sub semnul întrebării. ?Transferul lui Adrian Ropotan la Dinamo Moscova nu s-a făcut. Ropotan nu a semnat cu echipa din Rusia. Nu se ştie dacă se va mai realiza, aşteptăm. Poate marţi, poate miercuri, sau poate nu se va mai efectua deloc?, a spus Victor Becali.
În vârstă de 23 de ani, Adrian Ropotan evoluează pe postul de mijlocaş central şi este legitimat la gruparea din Ştefan cel Mare încă din anul 2004, debutând în Liga I pe 18 martie 2006, într-un meci cu Pandurii.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close