Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Transfeul lui Lovin i-a entuziasmat pe oficialii lui 1860 Munchen. "Ştie de toate!"

Transfeul lui Lovin i-a entuziasmat pe oficialii lui 1860 Munchen. "Ştie de toate!"

Transfeul lui Lovin i-a entuziasmat pe oficialii lui 1860 Munchen. "Ştie de toate!"
Sursa foto: florin lovin
20 Iul 2009   •   18:38

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, poate fi fericit că a scăpat de un factor de instabilitate în vestiarul Stelei. Transferul lui Florin Lovin la TSV 1860 Munchen a devenit, luni, oficial, după ce jucătorul a semnat un contract valabil pe trei ani cu echipa din liga secundă germană. Directorul sportiv al echipei, Miki Stevici, este încântat de transfer, şi a enumerat la comandă o serie de calităţi pe care le admiră la fostul mijlocaş al Stelei.
"Mă bucur mult că l-am transferat pe Lovin. El a fost prima noastră opţiune pentru postul important de mijlocaş defensiv. Lovin arată calm atunci când are mingea, are o viziune bună a jocului, e bun la duelurile cu adversarul şi puternic la lovitura de cap", a precizat directorul sportiv al lui TSV, Miki Stevici, potrivit Mediafax.
"Practic, Lovin a venit direct din camera de hotel pe teren. În meciul cu Aberdeen şi-a făcut treaba foarte bine şi a arătat pressingul pe care îl observasem şi în analizele video", a declarat antrenorul echipei, Ewald Lienen.
Lovin a debutat pentru noua sa echipă sâmbătă, când a jucat 72 de minute împotriva scoţienilor de la Aberdeen. Meciul a fost câştigat de germani cu 1-0. Luni, înainte de a semna contractul, "Aţă" a efectuat vizita medicală. Lovin va purta la TSV tricoul cu numărul 24, număr care a devenit o obsesie printre stelişti în ultimii ani, echipa ratând să câştige al 24-lea său titlu în ultimii trei ani.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Liga I
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close