Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Trei mii de steliști au returnat biletele, înainte de derby-ul cu Dinamo. Reacția lui Gigi Becali: ”Vouă nu vă e, mă, rușine?”

Trei mii de steliști au returnat biletele, înainte de derby-ul cu Dinamo. Reacția lui Gigi Becali: ”Vouă nu vă e, mă, rușine?”

Trei mii de steliști au returnat biletele, înainte de derby-ul cu Dinamo. Reacția lui Gigi Becali: ”Vouă nu vă e, mă, rușine?”
Sursa foto: Foto Agerpres
20 Aug 2016   •   18:07

Gigi Becali a anunțat, înaintea meciului Dinamo-Steaua, ca aproape 3000 de suporteri steliști au returnat biletele cumpărate pentru derby. "Am înteles ca s-au suparat pentru coregrafia de marti seara", a spus Becali, potrivit sport.ro.

Biletele stelistilor au ajuns la dinamoviști. Astăzi, clubul Dinamo a pus la vânzare în Stefan cel Mare 2000 de bilete la Tribuna a II-a, în sectoarele 116, 117, 118, astfel că numarul suporterilor dinamovisti prezenti pe stadion va crește de la 8600 la 10600.

Gigi Becali a mai declarat, înainte de meci, că principalii vinovați pentru coregrafia rușinoasă de marți seara sunt suporterii din galerie.

"Asta a fost o farsa, una bazata pe minciuna. Poti sa faci o farsa daca vrei, da nu bazata pe minciuna. E o minciuna care nu se face... Au facut-o, sa fie sanatosi. De vina sunt si suporterii Stelei. Daca tu nu vii sa faci coregrafie, normal, cand o casa nu e pazita, normal ca ataca hotii. Acum nu vor sa mai vina, au dat retur biletele, ca cica ne-am facut de rusine. Pai cine e de vina ca v-a facut de ras galeria lui Dinamo? Eu sunt de vina?", a spus Becali.

 

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close