Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Trică își va rezilia contractul cu CFR Cluj: Am nevoie de o vacanță și de un loc de titular

Trică își va rezilia contractul cu CFR Cluj: Am nevoie de o vacanță și de un loc de titular

Trică își va rezilia contractul cu CFR Cluj: Am nevoie de o vacanță și de un loc de titular
22 Aug 2009   •   21:11


Mijlocașul Eugen Trică își va încheia și a doua aventură la CFR Cluj. El a anunțat sâmbătă că își va rezilia contractul cu gruparea din Gruia, dorind să aibă o perioadă de pauză în care să fie alături de familie. El a explicat totuși că motivul real al plecării este nemulțumirea că nu mai este folosit de antrenorul Antonio Conceicao.

?Este adevărat că urmează să-mi reziliez contractul cu CFR. Este tardiv să spun dacă regret că m-am întors din Cipru. Decizia mea are o mare legătură cu faptul că nu am jucat şi nu am fost reţinut în lot nici pentru meciul cu Steaua, nici pentru cel cu FC Sarajevo?, a spus Trică, pentru Mediafax.

Jucătorul se află în negocieri cu preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, în vederea unei rezilieri pe cale amiabilă a contractului său. Pe viitor ar vrea să stea o perioadă lângă familie, dar mărturiseşte că este dispus și la negocieri cu echipe interesate de serviciile lui, chiar dacă acestea sunt din Liga I.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close