Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Trică s-a înţeles cu Pandurii, dar trebuie să îşi rezolve situaţia la CFR Cluj

Trică s-a înţeles cu Pandurii, dar trebuie să îşi rezolve situaţia la CFR Cluj

Trică s-a înţeles cu Pandurii, dar trebuie să îşi rezolve situaţia la CFR Cluj
24 Aug 2009   •   02:15


Vacanţa s-a şi terminat pentru Eugen Trică. Mijlocaşul declarase zilele trecute că vrea să îşi rezilieze contractul cu CFR Cluj pentru a sta alături de familie, nemulţumit de faptul că nu mai prinde nici măcar banca de rezerve a ardelenilor. Cum însă a lăsat uşa deschisă ofertelor, Eugen Trică a şi fost contactat de o altă echipă din Liga I.

Trică a declarat că a ajuns la un acord cu preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, în vederea semnării unui acord cu gruparea din Târgu Jiu. ?Am ajuns la un acord cu domnul Marin Condescu în vederea semnării unui contract. Luni voi fi la Târgu Jiu şi vom purta mai multe discuţii şi probabil voi şi începe pregătirea cu Pandurii?, a spus Trică.

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a confirmat şi el că a discutat cu Eugen Trică, dar a menţionat că fotbalistul trebuie să-şi rezolve mai întâi situaţia de la CFR Cluj. ?M-am întâlnit cu Eugen Trică la Petroşani şi i-am cerut voie lui Mureşan să discut cu el. Am convenit cu jucătorul asupra condiţiilor în care să vină la Târgu Jiu, dar mai rămâne ca el să îşi lămurească situaţia de la Cluj. Momentan, nu este nimic bătut în cuie, dar Trică vrea să vină?, a spus Marin Condescu la Recursul Etapei, pe GSpTV.

Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close